masiha-rehabclinic1 masiha-rehabclinic1 .

masiha-rehabclinic1

كاردرماني ذهني

كاردرماني ذهني كودكان بيش فعال
اختلال بيش فعالي در كودكان و مشكلات ذهني كه برخي از آنها دارند؛ مي‌تواند يك بيماري مادام العمر باشد. اين كودكان معمولا مشكل سلامت رواني را تجربه خواهند كرد.

شواهدي وجود دارد كه نشان مي‌دهد اضطراب، افسردگي، اختلال سلوك (الگوهاي مداوم رفتار ضد اجتماعي، پرخاشگرانه يا نافرماني) و مشكلات خواب همگي در كودكان بيش فعال شايع‌تر است.

علاوه براين موارد اين كودكان در تمركز مشكل دارند و فراموشكار هستند؛ گاهي اوقات تصميمات تكانشي مي گيرند. كاردرماني ذهني كودكان بيش فعال با شناخت مهارت هاي كودك و تقويت آنها همراه خواهد بود.

انجام روش هايي كه به آنها انگيزه و اعتماد به نفس مي‌دهد و به مستقل شدن آنها كمك مي‌كند؛ از وظايف كاردرمانگران خواهد بود.
هزينه كاردرماني ذهني كودكان
كاردرمانگران تمام مؤلفه‌هاي اجتماعي و رفتاري كودك را مورد ارزيابي قرار داده و تعيين مي‌كنند كه آيا مهارت‌ هاي حركتي، اجتماعي-عاطفي و شناختي كودك؛ بر روي توانايي هاي او در انجام كارهاي شخصي خود تاثير دارد يا خير.

براي رسيدن به اين هدف از روش ها، تجهيزات و برنامه ها متناسب با اختلال كودك استفاده خواهد شد. بنابراين هزينه كاردرماني ذهني كودكان براساس اين موارد معين مي‌شود. اينكه به چند تعداد جلسه براي درمان و تراپي نياز دارد و از چه روش هايي بايد استفاده شود؛ نقش موثري در اين هزينه خواهند داشت.

آموزش كاردرماني ذهني
آموزش كاردرماني ذهني به كاردرمانگران كمك مي‌كند تا دقيقا اختلال اين كودكان را تشخيص دهد. برخي از اين اختلال ها شامل كودكاني هستند كه در رفتار، يادگيري، تمركز، درك و شناخت اطراف داراي مشكلاتي مي‌باشند.

البته اينها فقط برخي از اين موارد هستند. با شناسايي اين موارد كاردرمانگر بايد مهارت ها و تكنيك ها متناسب با اختلالات كودك را شناسايي كرده و در جهت بهبود آن به كار گيرد. بواسطه آموزش تجربه و تخصص اين افراد بيشتر شده و به نوعي در روند كاري آنها تاثير مثبتي مي‌گذارد.

معرفي وسايل كاردرماني ذهني
كاردرمانگران كودكان ذهني مي توانند خدماتي را به كودكان مبتلا به اختلال دوقطبي، افسردگي، اوتيسم و ساير اختلالاتي كه ممكن است بر سلامت روان كودك تأثير بگذارند ارائه دهند.

كاردرمانگران از فرآيند ارزيابي مشتري محور براي ايجاد درك درستي از نقش ها و مشاغل اصلي كودك (فعاليت ها) مانند بازي، تكاليف مدرسه و خود مراقبتي متناسب با سن كودك استفاده مي كنند.

در اين راه معمولا از وسايلي كمك مي‌گيرند تا فرايند درمان را براي كودك جذاب تر و راحت تر كنند. برخي از اين وسايل مانند: عصا، قاب راه رفتن يا ويلچر. درب بازكن برقي يا مسواك برقي.

متخصص كاردرماني ذهني
كاردرمانگران (OTs) متخصص در سلامت روان از طيف وسيعي از استراتژي‌هاي روان‌شناختي و كاردرماني استفاده مي‌كنند تا به افراد كمك كنند تا عملكرد روزانه خود را درك كنند و با آن كنار بيايند.

هاي سلامت روان به افرادي كه با شرايط نامطلوب زندگي دست و پنجه نرم مي كنند، مانند غم و اندوه و سازگاري، احساسات، استرس و فرزندپروري، كمك مي كند و مي تواند به افرادي كه داراي شرايط بهداشت رواني شديد و پيچيده، از اضطراب گرفته تا افسردگي هستند، كمك كند.

تجهيزات كاردرماني ذهني
استفاده از عمل تجزيه و تحليل فعاليت مي تواند به درمانگر ذهني كودكان كمك كند تا تكنيك ها، تجهيزات و ابزارهاي لازم براي مشتريان براي انجام يك فعاليت خاص را بهتر ارزيابي كند.

اين فرآيند همچنين به تعيين ابزار خاصي كه به عنوان درمانگر براي استفاده با مشتريان خود براي تشخيص و درمان نياز داريد، كمك مي كند. برخي از اين تجهيزات شامل:

۱. مربيان راه رفتن:
همانند رول واكرها، مربيان راه رفتن پشتيباني و تعادل را براي راه رفتن فراهم مي كنند.

۲. واكرها و رولاتورهاي كودكان:
واكرها و رولاتورهاي اطفال كه براي كودكان در مراحل مختلف توانايي راه رفتن و ناتواني در مراحل مختلف طراحي شده اند، توسط OT ها براي ايجاد تعادل و ثبات براي مشتريان خردسال خود استفاده مي شوند.

۳. استندرهاي كودكان:
اين پايه هاي مخصوص كودكان به آنها كمك مي‌كند تا به تنهايي بيايستند و بدين ترتيب گردش خون، تنفس، هضم و دفع، تراكم استخوان، هوشياري ذهني و رفاه را بهبود بخشند.

۴. صندلي كودكان:
صندلي كمكي اطفال شامل طيف وسيعي از گزينه‌هاي نشيمن با طراحي ويژه براي كودكاني است كه نياز به تراز ستون فقرات، ثبات لگن، حمايت از سر و ساير پشتيباني‌هاي موقعيت خاص دارند.

۵. دستگاه هاي چند حسي:
محرك‌هاي چندحسي از ابزارها و محيط‌هاي متعددي براي افزايش انسجام و ارتباط استفاده مي‌كنند.

https://masiha-rehabclinic.com/article/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B0%D9%87%D9%86%DB%8C/


برچسب: كاردرماني ذهني،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ دى ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۰۷:۰۸ توسط:malkoochi موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :